10.09.2015

Å møte noen du har kjent før

 • Skrevet 10.09.2015 klokka 18:28
 • Kategori: Personlig

Når man blir kjent med nye mennesker, så er det ofte slik at man føler seg mere vel sammen med noen og kanskje ikke så vel sammen med andre.

Noen ganger på grunn av kjemi og interesser, men andre ganger er det en slags følelse at man har kjent hverandre fra før.


Jeg har blitt kjent med en dyktig forfatterdame med en utrolig vakker sjel. Begge har vi en følelse at vi har kjent hverandre før.

Alt vi snakker om faller på plass og vi tenker de samme tingene. At hun er forfatter og er på leting etter en illustratør er jo ganske utrolig.

Jeg gleder meg masse til å lese bøkene hennes og til å samarbeide med henne fremover. Takk for at jeg fikk møte deg igjen Eva :)#soul #bok #illustrasjon #venner #barn #mor #sjel

 

30.08.2015

Dolce far niente

 • Skrevet 30.08.2015 klokka 22:56
 • Kategori: Personlig

Pleasant relaxation in carefree idleness.

Kunsten å gjøre absolutt ingenting....det har jeg gjort i dag :)

14.08.2015

Yess, vi har airconditio.....eh nei forresten...

 • Skrevet 14.08.2015 klokka 22:49
 • Kategori: PersonligDe har satt opp det nye anlegget, men fjernkontrollen var ikke med så da kunne de hverken starte det eller teste det......baahhh

Men de er veldig hyggelige og forsøkte å få tak i de som leverte anlegget, i tilfelle fjernkontrollen hadde fallt ut i bilen. Men fikk senere en melding om at fjernkontrollen var funnet og måtte hentes i Alicante....på mandag. Så kl.10 på mandag, kanskje.....

Vel, vi prøver så godt vi kan å kjøle oss ned. Her er det favoritt frukten i is som inntas.


Tegnebordet mitt ble plutselig okkupert av tre andre kreative kunstnersjeler så mor måtte pent nødt til å lese bok isteden.Men jeg fikk shoppe litt i kveld da! Har vært fan av GorjussArt siden Suzanne Woolcott startet, så det var gøy å shoppe en "skissebok" veske ;)
#Spania #eventyr #flytte #aircondition #illustrasjon #shopping #veske

12.08.2015

El chico del aire = vil fyren luften?

 • Skrevet 12.08.2015 klokka 21:59
 • Kategori: Personlig


I dag har graderstokken steget igjen gitt! Det viste  47 grader i bilen! Bassenget viser 33 grader. Jepp, skikkelig avkjøling der....

Men heldigvis ser det ut til at airconditionanlegget blir byttet ut snart. De var ihvertfall her og tok ned hele anlegget. Nå har vi ikke no tak på den ene doen...nesten ;)De som skal fikse anlegget sender sms på spansk. Godt jeg har google translate...eh. Men jeg forstod ihvertfall hva som stod der.


Jeg har ikke klart å gjøre så mye annet enn å sitte stille i dag. Litt tegning på terrassen vel og merke, men mest flyting i bassenget! Namaste og godnatt.

 

#spania #translate #eventyr #basseng #yoga #varme #språk

11.08.2015

30 grader i skyggen og 4 i glasset......bånn gass...

 • Skrevet 11.08.2015 klokka 22:06
 • Kategori: Personlig


I dag satte vi avgårde i bilen vår (med aircondition)  i retning La Manga. Vi regnet med at det var flere som skulle dit i dag, men vi kunne jo alltids ta en liten biltur.

La Manga er bygget på en sandbank. Fra start til slutt er La Manga om lag 25 km lang, og har kun innfartsåre i en ende! Rett før vi kjørte inn på La Manga "halvøyen" dro gubben i rattet og kjørte til høyre i retning Cabo De Palos isteden, for vi kunne allerede se køen inn mot La Manga helt hit!


Vi spiste lunsj først på en av de "hundre" dykker cafeene som var der. Hamburgeren var ikke akkurat noe å skryte av siden det kjentes ut som den var laget i micro`n, derfor viet jeg ingen bilde av den gitt.....

Etterpå tuslet vi rundt noen hus og fant stranden. Vi kunne ha gått til venstre....der ALLE var, men vi tok til høyre igjen hvor vi nesten fikk sitte alene.

Det var nok på grunn av litt tang og tare, men det skremmer ikke oss nordboere (jeg er jo i tillegg både trønder og nordlending så jeg tåler det meste).

Masse dykking og filming med Junior´s undervannskamera var stor stas. Gutta i action!


Fant jammen meg en sjøhest som var vasket opp på land der ;)


Deilig og lite folk! Ser du tårnet der i bakgrunnen? Det hadde jeg lyst til å tegne, og skisseboka er som alltid med.


Det begynte å regne mens jeg tegnet, men det var bare deilig. Kontoret i dag var definitivt godkjent.

Da vi kjørte i retning Alicante igjen, svingte vi ut fra motorveien og havnet i Los Alcázares. Der fikk jeg øye på masse flott grafittikunst!

Siden jeg ble mere opptatt av å se på maleriene enn heve kameraet, så rakk jeg jo ikke å ta flere bilder fra bilen....

Hva er nå dette mon tro...Jo, her har du et strålende eksempel på hva jeg kan bli betatt av. Kan du se hva det er i dette bildet som fasinerer meg?

P.S: det er ikke mannen på plakaten nei ;)

Se så vakker denne lykten er! Mange fine mønster :) Den er fra 1800 tallet!

Og på veien hjem stoppet vi på Poco Loco, en tex mex restaurant langs med motorveien. Gubben spiste feil på seg som vanlig. Må dytte han ut på sykkeltur imorgen ;)

 

#tur #bil #reise #lamanga #spania #eventyr #flytte #inspirasjon #illustrasjon #tegning #skissebok

10.08.2015

Å klippe Rapunsel er ikke lett....

 • Skrevet 10.08.2015 klokka 23:47
 • Kategori: Personlig


Her er det fortsatt varmt og hett! Jeg setter en slik mugge i kjøleskapet hver kveld som jeg drikker utover dagen (takk til Ragnhild for tips :). Har alltid vært skikkelig dårlig på å drikke vann, men her er jeg bare nødt til skjerpe meg ellers kommer en dundrende hodepine!


Gubben dro tidlig i dag til Torrevieja og fikk ordnet airconditionanlegget i bilen. Ja der har det også vært rimelig hett gitt!! 

Litt hustitting fikk vi gjort i ettermiddag. Bare titte.....ikke kjøpe!! Dette var et flott hus, men aaaaltfor dyrt!

And then came the rain!

Da vi skulle spise på en koselig italiensk restaurant begynte det å hølje ned. Men det varte bare 15 minutter. Vi hadde håpet at vannet i bassenget skulle være litt mere avkjølt, men den ligger fortsatt på 32 grader....


Lillesnupp ville forresten klippe seg i kveld. Det ligger laaaangt inne hos mor å klippe Rapunsel sitt hår (mitt favoritt eventyr som barn).

Jeg har klippet håret hennes 4 ganger siden hun ble født! Men jeg klarte å klippe litt....måtte spare på litt av håret som vanlig...SUKK.

 

#hår #klipp #regn #vann #drikke #spania #eventyr

 

10.08.2015

Mange opplevelser på en dag

 • Skrevet 10.08.2015 klokka 00:06
 • Kategori: Personlig

For å få litt lufting dro vi på lørdag til Guardamar. Fellesferien her i Spania startet for en uke siden tror jeg, så vi var definitivt ikke alene!

Nesten helt umulig å få parkeringsplass, men til slutt fant vi heldigvis en.

Sist gang vi var i Spania, var vi innom en spillehall. Den måtte vi svinge innom og teste ut igjen. På mange av spillene så får du en bunke med billetter når du har spillt. Disse skal vi samle opp dette året slik at vi kan velge ut en stooooor premie (Man må nemlig ha over 1000 billetter for å få en skikkelig premie.....).Har nok plass i denne boksen ihvertfall ;)


Etterpå kjørte vi innom Quesada for å si hadet til vennene våre som skulle reise søndag morgen til Norge igjen. Da fikk vi se at hele gaten var fyllt opp av rader med stoler på begge sider av veien. Kl.22 skulle den store Felices Fiestas paraden danse gjennom gatene.


Det måtte vi jo få med oss! Noen av deltakerne hadde skikkelige koreograferte show med kostymer og dans, mens andre hadde en slags "intern fyllefest"...


Myyyyye høy lyd, lys og masse folk og ikke minst ekstremt mye Made in China til salgs som gjorde øynene til ungene store og glitrende.

De fikk vel bruke rundt 200,- på "spennede plastikk ræææl" som gikk i stykker etter 2 min.....men de var fornøyde :)

Søndagen har vært rolig. Har hamstret inn masse av denne frukt-isen. Kjempegod fersken smak.

Ellers har jeg sittet ute og malt litt i dag også. Legge merke til vitamindrikken gubben kjøpte til meg i dag. Han syns vel at jeg er flink med yoga´en min ;)

Litt tørking av maling må til, selv i 35 grader. Jepp....jeg er en smule utålmodig når jeg blir ivrig i malingen og vil se effekten med en gang!

Så langt kom jeg i dag. Oj, fyrverkeri er på gang her ute nå gitt!!

Men så er det på tide og komme seg i seng. Heldigvis er det kjøling på soverommene!!! Sees i morgen :)


#eventyr #spania #flytting #illustrasjon #inspirasjon #reise #opplevelse

08.08.2015

...når man er uten aircondition i 35 grader...

 • Skrevet 08.08.2015 klokka 12:36
 • Kategori: Personlig


Finner man på avkjølende ting! Dette bildet laget jeg mens jeg satt ute ved bassengkanten. Det måtte jo bare hete "Breeze"!

Som dere skjønner er vi fortsatt uten aircondition. De har vært her i dag for å fikse det, men kompressoren (eller no sånt) er ødelagt. Håper på at de kommer kjapt og bytter den.....

Men vi storkoser oss og spiser masse is! I går trasket vi rundt på en stort kjøpesenter hvor de hadde kraner som blåste ut svak "dugg" på oss når vi gikk langs butikkgatene. Men det var best å holde seg en god stund inne på en litt kjøligere restaurant.

Flere som er storfonøyd med is :)

Vi fant oss en favorittmøbelbutikk også. Gubben ville ha med denne hjem i bilen......;)

 

#spania #flytting #varme #illustrasjon #tegning #maling #kunst #familie #reise

06.08.2015

Yoga og Felices Fiesta

 • Skrevet 06.08.2015 klokka 23:49
 • Kategori: Personlig


I dag var nok en varm dag, så vi holdt oss mye i skyggen. Men en av tingene jeg skal gjøre her nede er å gjøre Yoga hver dag. Så det var fram med matta og bøye i vei! Nå skjønner jeg litt hvordan Bikram Yoga føles ut.....(rommet er varmet opp til 40 grader!).

Og siden jeg ikke har Camilla Augusta og Yogalåven hennes her så funker det supert med Yogastudio appen :)Så fikk jeg endelig dratt fram tegnesakene også. Siden vi fortsatt ikke har fått i orden airconditionanlegget så satte jeg meg ute.Mens gubben og gullungene trente på svømmeferdighetene sine.Første steg unnagjort.I morgen skal jeg fortsette med mere skyggelegging.I kveld dro vi ned til sentrum for å spise middag sammen med vennene fra Son. Der var alle gatene stengt for biler siden de feirer Felices Fiesta (Glad Fest).Søte små senoritaer opptrådte med skikkelig tango :)#spania #eventyr #tegning #illustrasjon #inspirasjon

05.08.2015

Stranda = solbrent.no

 • Skrevet 05.08.2015 klokka 18:01
 • Kategori: Personlig


I dag har vi testet ut stranden med noen koselige venner fra Son. Det var mange folk der, men ikke helt "sild i tønne" heldigvis.The surfer boys :)


Snuppa skuer utover stranda. Ble veldig sterk sol, så jeg prøvde å beskytte henne med en t-shirt og solhatt (laget av Bæsto). Parasollene var supre og ha med. Da kunne ungene sitte i skyggen.

Gutta synes det var kuult med store bølger! Mor var mere skeptisk ja.......Hoppet i bassenget da vi kom hjem, men etterpå var det innetid med tv og solpause.


#spania #flytting #sol #varme #strand

01.08.2015

Siste frokost i Norge!

 • Skrevet 01.08.2015 klokka 10:32
 • Kategori: Personlig


Tenk i dag drar vi ut på eventyr!


Og siste frokosten i Norge (på en stund) nytes i Hammamor & Sættefar (oversatt: barna sin farmor og bestefar) sin vakre hage.


Deilig med litt sol! Ble nesten litt for varmt gitt....... ;)


P.S: Walt koser seg hos sin nye adoptivfamilie og er blitt bestevenner med Zara (nesten ihvertfall)  :)

 

#sol #sommer #hage #frokost #blomster

28.07.2015

Dette blir bra

 • Skrevet 28.07.2015 klokka 23:03
 • Kategori: Personlig

kl.05:00! Dusjing av barn, spise frokost, kjøre 2 timer, dekkskifte, levering av katt, overtakelse av ny leilighet kl.09!! Rase rundt på høygir inne på IKEA sammen med hele NorwayCup. Fikk svart belte i rask og effektiv gardinstanghandling! Ordne dekoder til internett. Hente ring til lillesnupp og medisiner på apoteket. Sette opp gardinstenger og henge opp gardiner. Kjøre til svigermor og få deilig hjemmelaget pizza, brus, kake og kaffe. Legge ungene, dusje og nå blogge.....

Fikk nattabilde av Walt. Ser ut som han har det veldig fint :) Og vi er kjempefornøyd med leiligheten! Den skal leies ut mens vi er i Spania. Håper den er like fin og ny om ett år! Natta, nå skal det soves!

27.07.2015

Bilen er pakket og klar for Spania....tror jeg!

 • Skrevet 27.07.2015 klokka 16:34
 • Kategori: Personlig

Jeg har jo da en "liten" boks jeg skal få plass til alle tegnesakene mine i! Det å må velge ut noen ting og la andre ting ligge igjen I ETT ÅR, er ikke helt enkelt!!

Jeg har prøvd å pakke ned de tingene jeg bruker mye ihvertfall. Jeg dropper akrylmalingen (som jeg fortsatt ikke er så glad i), men tar med oljemaling.

Tusjer, blyanter og fargeblyanter må definitivt med! Elsker Prismacolors og Distress Tusjene mine, og Sharpie`ene må jeg også ha med :)

Alt finner du hos Connie på Hobbykunst. Ja også må jeg jo ha med blyanter. Caran D`ache er supergode.

Må også ha med blekket mitt! De er også fra Hobbykunst. De finner du HER.

Trygt plassert i bokser forhåpentligvis!

Det var spennende å se om alt fikk plass i bilen, men det ser sånn ut. Tenk om jeg har glemt noe!!!!!Laget en rask liten bagasjelapp til kofferten, så nå er den også klar :)

I morgen grytidlig blir det dekkskifte, levering av vakre Walt til nye snille eiere og så overtar vi den nye leiligheten vår i paradiset Son (den skal leies ut til vi kommet tilbake).

Så er det overnatting hos svigermor noen netter før vi setter kursen til Spania! Hu hei hvor det går :)

 

#pakking #flytting #bil #spania #leilighet #tegnesaker #malesaker

23.07.2015

Kun få dager igjen!

 • Skrevet 23.07.2015 klokka 21:02
 • Kategori: Personlig

Til jeg kan nyte denne utsikten hver dag i ett år!

Har begynt å pakke nå....er vel kanskje på tide!

#spania #varme #opplevelse #ferie #jobb #familie #morro

13.07.2015

Å bli kysset av en elg!

 • Skrevet 13.07.2015 klokka 15:03
 • Kategori: Personlig

Jeg fikk faktisk et kyss av en elg! Han stod der så fint og speidet utover alle folkene som passerte han. Jeg måtte jo bare ta en selfie ;)

I går besøkte vi Håverud. Håverud er en av de mest kjente og det mest besøkte turistmål i Dalsland. samme sted krysses både land -, jernbane og vann.

Den store attraksjonen er selvfølgelig akvedukten. Akvedukten ble bygget i forbindelse med utvidelsen av Dalsland kanal i 1865-1868.

I dag brukes kanalen kun for turisttrafikk. Fantastisk god mat har de også på Dalslandssenteret.

Noen hadde gått av seg støvlene på veien, men de hadde blitt en vakker kunstinstallasjon. Flere støvler stod slik langs veien.

Man kan kjøre disse koselige kanalbåtene mellom Håverud og Bengtsfors. ruten er det 16 spennende sluser som løfter båten hele 41 meter over overflaten av Vänern.

Da får du se de romantiske industrisamfunnene med sine slusestasjoner og herskapshus bundet sammen av vakre innsjøer med uberørt natur og rikt fugle- og dyreliv.

Her ser du hvordan bro, sluser, jernbane og bilbro krysser hverandre. Bildet er tatt fra bilveien.Etterpå tok vi turen til Vita Sannar. Der er det en flott campingplass med en fantastisk stor sandstrand!Da fikk ungene badet litt og jeg fikk meg en is og en kopp kaffe :) En perfekt søndagstur i solskinnet.
08.07.2015

Forvregningen av en fornøyelse(spark)

 • Skrevet 08.07.2015 klokka 22:16
 • Kategori: PersonligJepp, mandag var det klart for 12 års bursdag! Og guttungen var strålende fornøyd med at hele dagen skulle tilbringes på fornøyelsesparken Liseberg.Vi satte avgårde med tre lykkelige, overaktive og spente barn i baksetet og med to litt "utslitt-før-vi-enda-ha-vært-der" voksne.

Liseberg er en vakker fornøyelsespark, med fine bygninger overalt. Jeg husker at jeg og gubben likte Lisebergbanen sist vi var her. Så jeg sendte både gubben og guttene kjapt opp en rulletrapp rett etter inngangen slik at de kunne kose seg på den. Jeg måtte stå og se på sammen med Lilleprinsesse. Etter en stund begynte jeg å se at det faktisk var flere berg- og dalbaner som snurret fargerike rundt hverandre der oppe i skogen. Og innså fort at det kanskje ikke var den rolige snille Lisebergbanen jeg hadde sendt mine kjære opp i, men i den litt mer avanserte HELIX!Etter er lang stund kom plutselig tre stykker ned igjen og lurte på hvorfor mammaen ville lure de opp i feil berg- og dalbane....

Jeg ser jo nå i ettertid at det er er en viss forskjell på disse to berg- og dalbanene og mye har jo forandret seg siden sist gang vi var der (15 ÅR SIDEN!!).

En annen ting som hadde forandret seg betraktelig (i mitt hodet vel og merke) var Spøkhuset Hotell Gästen!

Slik ser det ut:

 

Og i mitt hode så det faktisk slik ut, litt forskjell der ja gitt!

Men det er et fantastisk spøkelseshotell, ihvertfall var det dritskummelt for 15 år siden.....


Jepp, levende mennesker lurer rundt hvert hjørne, skremmer vettet av deg og ser meget døde ut!!

Det heter jo så fint fornøyelse(spark), og hva er så definisjonen av fornøyelse?

Når jeg ser rundt meg på alle de overtrøtte barna som henger, maser, gråter, er klissete av sukkerspinn og må bæres av foreldrene som må stå i milelange køer i stekende sol, så er nok definisjonen av fornøyelse ro, underholdning, glede, begeistring, smil, harmoni, lykke, lek, tilfredshet, behag, fryd, henrykkelse, idyll, komfort, lykksalighet, lystighet, og munterhet helt riktig.

 

Vi hadde det ihvertfall gøy og hele gjengen var utmattet og snorket i vei kl.21!

 

#sommer #fornøyelsespark #liseberg #barn #karusell #morro

 

 

05.07.2015

Å flyte rundt i en champagne boble

 • Skrevet 05.07.2015 klokka 19:15
 • Kategori: Personlig

Dette er min champagne boble, det er i hvertfall det jeg kaller den. Den er nok den eneste champagneboblen som gjør meg søvnig ;)

I denne kan man sitte som i en lenestol eller man kan ligge på magen og flyte rundt blant endene.

Og ender har vi nok av. De svømmer rundt oss mens vi bader og kommer opp på land og spiser fra hånda vår. Noen ganger tar de seg en liten lur de også.

Champagneboblen er ikke den eneste man kan flyte rundt i her på gården. Gubben har nemlig satt badekaret vi skal kaste....midt på stranda!

Godt han får tatt sitt ukentlige bad ;)

Og lille skjønne Walt er tilbake hos oss. Veldig godt å se han igjen! Men vi må finne en ny familie som kan overta han eller passe han mens vi er i Spania.

Men først skal vi kose masse :)

 

#babekar #boble #champagne #walt #katt #sommer #sol #bading #morro

03.07.2015

Å være desperat etter maling

 • Skrevet 03.07.2015 klokka 20:39
 • Kategori: Personlig

 Ja det er ikke bare blyanter jeg er en geek på, men i dag ble det ikke så mye tid til tegning. Maling derimot ble det en hel del av! Til og med i håret......
Vår lille røde "Gäststuga" fikk en liten makeover i dag. Vi malte den med "Falu-rød" farge. Se den forskjellen da! Må nok sikkert ha TRE strøk med maling, for treverket suger malingen til seg med en gang man har lagt på malingen! Jeg synes det er gøy å male (men bare et strøk......).

 

#hytte #maling #illustrasjon #sommer #oppussing #snekring

29.06.2015

Før het det ikke Snapchat, det het Fotoboks!

 • Skrevet 29.06.2015 klokka 21:16
 • Kategori: Personlig
Jepp, det er helt sant! Vi tok faktisk selfie´s før i tiden også!

Sønnen min sa det så fint da han bladde gjennom barnebildene av meg og var kommet til meg i 11 års alderen:

"Jammen mamma! Her er du jo blitt en gutt!?"Og dette er bare noen FÅ av alle hårfrisyrene jeg har hatt!!!

For ikke å snakke om alle bildene vi tok sammen med vennene i fotoboksen, kunne godt presse oss inn ihvertfall 5 om gangen.

Det er utrolig gøy å ha disse bildene.

Snapchat`n forsvinner, men fotoboksen består :)

 

#snapchat #fotoboks #selfie #morro #minner

 

 

28.06.2015

Å pakke ned og pakke opp igjen og få kontoret på plass!

 • Skrevet 28.06.2015 klokka 20:55
 • Kategori: Personlig

 Her har det vært maaaaasse pappesker og møbler som måtte flyttes og pakkes opp. Noe måtte pakkes ned og noe måtte kastes!Slik så kontoret mitt ut på fredag! Alt var kaos og 9 esker måtte pakkes ut og plasseres!

I starten går jeg egentlig bare rundt meg selv. Og etterhvert rydder jeg ut noen ting, men ser etterhvert at jeg egentlig bare har flyttet det til en ny plass hvor det slett ikke kan ligge.

Når alt ligger rundt overalt blir det i hvertfall kaos i hodet mitt! Så jeg måtte bare starte et sted og så jobbe meg mot et mål og håper på at det til slutt skulle bli ryddig og tomt på tegnebordene!

Gubben finner aldri en penn hos meg....Ikke det at jeg ikke har nok av penner, men det er sjelden at jeg har en helt vanlig kulepenn....

Så nå kjære mannen min, har jeg plassert kulepenner i en egen boks i vinduet slik at du finner de :)

Endelig så begynner ting å få sin plass! Har mange bokser med maling, tusjer, penner, blekk og fargeblyanter i hyllene. Skal merke de med navneskilt :)


Disse boksene har jeg funnet på loppis og så malt dem. Supert når man sitter og jobber med en tegning og trenger redskapene lett tilgjengelig!
Se så ryddig det ble! Og det var skikkelig deilig å endelig få alt på plass!

Nå er det bare å klare å velge ut hva som skal være med i flyttelasset til Spania........uuuuurk :)

 

 

#flytting #organisering #kontor #studio #atelier #utstyr #tegning #maling

24.06.2015

Å lage Birkenritt i hagen!

 • Skrevet 24.06.2015 klokka 18:28
 • Kategori: PersonligI går var den store flytte- og vaskedagen! Derfor ble det ingen bloggoppdatering desverre. Jeg prioriterte godstolen og sesong 6 av LOST med gutta :)


Ungene er forresten klare for sykkelritt i ferien!  Vi har en ganske stor eiendom på "hytta" vår Prästgården.

Så i dag har gubben brukt gressklipperen og kjørt opp løype rundt omkring på hele eiendommen (25 mål hage)..


Og mor har jammen meg fått seg egen "maraton"løype gitt! Nå må jeg jo lete gjennom alle flyttelass eskene for å finne joggeskoene!!

Men først.......mere LOST ;)

 

#ferie #hytta #birken #sykkel #fatbike #trening #sommer #helse #film #barn #familie #morro

 

 

22.06.2015

Nå er det tomt her!

 • Skrevet 22.06.2015 klokka 20:44
 • Kategori: Personlig

I morgen er det siste dagen i denne leiligheten og vi begynner på en ny epoke i livet, vel først er det sommerferie da! P.S: Jeg tar aldri ferie fra tegningen vel og merke :)

I går flyttet verdens beste Walt til en ny familie....snufs.....Men han kommer til å få det supert der. Sånn lå han på sengen da jeg sa hadet, så han tok det nok helt med ro han. Vi får lov å besøke han og de skal sende bilder og holde oss oppdatert. Utrolig hvor glad man blir i en liten katt....dobbeltsnufs....

Tegnebordet og skapene er tømt, alle tegnesakene ligger i esker. Kommer til å savne denne utsikten, men nye utsikter er i boks (det er litt hemmelig fortsatt) ;)

 

#flytting #katt #tegning #leilighet18.06.2015

Strike a pose

 • Skrevet 18.06.2015 klokka 19:04
 • Kategori: Personlig

I dag har jeg jobbet med logodesign igjen. Skulle ønske jeg var dødsgod i Yoga. Det hadde vært no!Planen er å gjøre Yoga og trene regelmessig når vi flytter til Spania. Jepp, nå har jeg sagt det.Så da må jeg rapportere inn siden jeg skal blogge hver dag fra Spania ;)

Hjelpes.....

Tror jeg må ta meg en sjokolade gitt!

 

#yoga #trening #helse #spania #flytting #ogo #design

  

17.06.2015

Å bestille briller med tegninger

 • Skrevet 17.06.2015 klokka 11:48
 • Kategori: Personlig

 Jeg har bestillt meg nye briller idag! Disse har tegninger på innsiden, det passer jo bra for en illustratør synes jeg :)

Skulle gjerne hatt mine illustrasjoner der!


Kunne selvsagt hatt tegningene på forsiden men.......er vel litt i overkant glad i svart gitt!Jeg sparte i tillegg 10 000,- kroner på å bestille de på nett!!!!!!! Håper bare de dukker opp da.....stay tuned....

HER kan du se alle de flotte brillene de har!


Det som jeg oppdaget nå er at disse brillene, eller generelt brillereklame dukker opp OVERALT!

Greit at det dukker opp på facebook feeden min, men det dukker opp til og med på Spotify`en min jo!

 

The world wide web is watching you!!!

 

#briller #mote #gucci

 

 

 

07.06.2015

Stille før stormen

 • Skrevet 07.06.2015 klokka 14:52
 • Kategori: Personlig

Det startet med vakre sommerblomster i solen :)

Disse bildene tok jeg i går da jeg var ute en tur for å titte på hytteprosjektet til naboene. De har en koselig bru på veien før de kommer til hytta.
Men i dag var det ikke like idyllisk!!

To svære trær hadde knekt og fallt ut i sjøen!!! Blir flott å få opp de igjen.....NOT!

Nei, innedag er visst greia i dag gitt!


Walt er visst helt enig :)

 

#storm #sommer #vær #uvær

25.05.2015

Troll, snø og trafikk-kork i stigen!

 • Skrevet 25.05.2015 klokka 18:53
 • Kategori: Personlig


I går dro vi på søndagstur til Trollstigen i regnet. Vi har vært i Trollstigen flere ganger før og det er like skummelt hver gang!

Det var heldigvis ikke så mye trafikk da vi kjørte opp. Men dette var synet som møtte oss på toppen: SNØ


Det stod mange biler parkert langs veien. Det var tydeligvis entusiastiske skiløpere som skulle ut en tur på de snødekte fjellene.

Det regnet og var kald vind. Ikke noe for meg må jeg si! Utsiktspunktet på Trollstigen var stengt, ikke at det stoppet turistene så det ut som....

Så var det å trille forsiktig ned "stigen" igjen. En plass gikk det et lite snøras rett foran bilen vår! Det var jo spennende NOT!

NB! Leser nå på mandag i at Trollstigen er stengt pga. ras!! http://www.smp.no/nyheter/indre/article10998420.ece

Det er jo alle mulige slags forskjellige kjøretøy som kjører opp og ned Trollstigen hver dag. Disse er noen av de vi møtte på veien:

Buss, Bil, Veteranbil, Motorsykkel, Motorsykkel m/sidevogn, Syklist, Bil m/campingvogn, Bobil og Rulleskikjørere.

Det eneste som manglet var vel Hest og Kjerre!Det var jo lite typisk at trafikken skulle øke da vi var på vei ned. Her er det to busser som møtes i en svært liten sving!

Du kan se veien som svinger seg oppover fjellesiden ovenfor bussene.

Traaaaangt! Og til høyre er det rimelig bratt ned!

Jeg må si at jeg trives litt bedre lenger ned på bakken.

Vi tok også en liten spasertur inne i en eventyrskog. Her ligger Kløvstien og veien til Trollstigfoten.

Dette var en magisk eventyrskog, synd det regnet masse!

Jeg syntes jeg hørte noe!

Tror nok trollet var der! Plutselig gikk det et steinras like oppi fjellet. Vi kunne høre steinene dundre ned!


Kan du se trollet?

Ikke her heller?Enn her, kan du se Trollet?

Jeg så ihvertfall denne lille skogsalven :)

Takk for denne gang Romsdalen, du er like vakker som alltid :)

 

#romsdalen #trollstigen #natur #fjell #troll #alv

22.05.2015

Mannen er der fortsatt

 • Skrevet 22.05.2015 klokka 09:16
 • Kategori: Personlig

Vi kjørte til Åndalsnes i går. Dette er en skulptur ved Bjorli Skisenter. Synes den var så fin som siluett i kveldslyset.

Jeg finner inspirasjon i veeeldig mange ting og denne gir meg ideer til "My inky Book"!

Når vi kjører nedover Romsdalen og lenger og lenger inn i fjellformasjonene så blir alt helt magisk.

Mannen ligger fortsatt der oppe og skuer utover dalen. Håper han holder seg der oppe jeg.

Jeg trodde det skulle være altfor mørkt til å ta bilder, men det kom et magisk kveldslys jo mer vi nærmet oss Trollveggen.

De grønne engene og trærne mot de massive høye fjellene med snø er litt av et syn. Blir like fasinert hver gang jeg.

Og så kommer vi til Trollveggen. Akkurat da stråler lyset opp bak trolltindene! Har du ikke sett de så bør du gjøre det en gang!


Hei Mjelva! Her kommer vi. Her bor svigerbror som har et helt eget museum for bilentusiaster!!

Knut-Tore Sylte sin Retro Shell bensinstasjon med Volkswagen T1, T2. T3, T4 og 914 VW Porsche luftkjølte biler.

HER kan du følge med på hva som skjer der :)

 

#romsdal #trollveggen #fjell #åndalsnes #mjelva #biler

17.05.2015

Gratulerer med dagen :)

 • Skrevet 17.05.2015 klokka 18:00
 • Kategori: Personlig

Håper dere alle har en super dag :)

16.05.2015

Sorry mamma, jeg juksa!

 • Skrevet 16.05.2015 klokka 20:54
 • Kategori: PersonligSom jeg fortalte i innlegget før i dag, så måtte jeg bake 40 boller til 17.mai arrangementet i morgen!

Det har jeg nå gjort yessss :)

MEN......mamma, jeg jukset litt og brukte ferdigblandet bolledeig fra:

Da var jeg jo helt sikker på at det ble riktig dose deig til riktig antall boller ;)

Trenger bare å tilsette smør/olje, gjær og vann :)

Klar til levering! Nå er gutta klippet og jeg har farget håret.....bare å legge opp dressjakkene igjen da....MAMMA HJÆÆÆÆLP!

P.S: angret litt på at jeg ikke bakte 20 boller til, fikk jo ikke smakt på en eneste en!

Og mamma! Dine smaker garantert myyye bedre :)

 

#boller #mai #familie #illustrasjon #kokk #mamma #fest #bake

 

 

 

14.05.2015

Til min elskede, her er gaven!

 • Skrevet 14.05.2015 klokka 12:10
 • Kategori: Personlig

Gubben har bursdag i dag og fyller to år mindre enn meg. Jepp, jeg fant meg en ung en (og han fant meg i en julekalender....mer om det får du lese senere).

Mannen min har som regel alltid litt andre bursdagsgave ønsker enn andre.....siden vi skal flytte til Spania fra høsten av så er det litt kinkig å ta med seg gavene hans!

Så her får du bilde av gavene dine kjære, som du skal få til neste år ;)

 

Kriteriet her er som du vet, at de må være blå (konas yndlingsfarge)

Vi har jo svensk vimpel nå for å ikke yppe på oss naboene, men siden vi nå har fått norske naboer så bør vi vel flagge litt med vårt vakre norske flagg.

Og så for å toppe det hele! Denne blir vel fin nede ved veien slik at vennene våre lett finner hytta vår og at bilistene sakker ned farten ;)

 

#bursdag #elskede #kjærlighet #mannen #gave

 

 

Annika

Jeg er freelance Illustratør og mamma til 3. Hodet mitt kommer stadig opp med nye ideer og jeg vil gjerne gjøre alt på en gang. Jeg er en utstyrsgeek og elsker å shoppe tegnesaker! Håper å kunne inspirere andre til å følge drømmen sin gjennom å tegne! Jeg er alltid tilgjengelig for oppdrag, så send meg gjerne en epost på post@annika.no

annika

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits